divendres, 19 de novembre del 2010

JO APRENC A ESCRIURE... SI TU M´HI AJUDES!

   Aquest any molts dels mestres de l´escola estem realitzan un curs d´assessorament sobre com treballar la llengua i l´escriptura d´una forma més lúdica i divertida amb els nostres alumnes. A més de rebre els continguts teòrics també ens interessa molt posar a la pràctica tot allò que anem aprenent i és per això que hem decidit treballar una tipologia de text (la sinopsis) des de P3 fins a 6è. Cada classe treballarà seguint el mateix guió però adequat a l´edat dels nens i nenes. A Educació Infantil hem començat a treballar-ho avui. Primer de tot ens hem reunit P3, P4 i P5 a la nostra aula i hem vist un power-point sobre la familia Farigola. Aquesta familia vol anar al cinema però no saben com ho han de fer. Entre tots els hem ajudat donant idees d´on cercar l´informació sobre les pel·lícules, els horaris, els cinemes on les fan... Ens ho hem passat molt bé i aquí us en deixem una mostra:


Un cop hem descobert on hem de buscar l´informació ens hem conectat a internet. Allà hem pogut consultar la cartellera dels cinemes de Girona i hem vist que si cliquem a sobre del cartell de les pel·lícules que ens agraden podem aconseguir més informació: el nom del director, el nom dels actors, la durada de la pel·lícula, un petit resum de l´argument, l´horari i el lloc on la fan... A més hem vist que hi ha petits trailers que ens han agradat molt:

 Seguidament hem llegit alguns títols i els hem enganxat en el cartell on havien d´anar:
 Per acabar cadascú ha tornat a la seva aula i hem creat el nostre racó de Taller d´escriptura on hi hem anat enganxant tot allò que durant aquesta setmana hem anat portant a l´escola per tal de treballar el Cinema. Però no hem pas acabat la feina aquí! Continuarà un altre dia...

1 comentari:

  1. VEIG QUE FEU COSES MOLT INTERESSANTS... AVIAT US HAURÉ DE VENIR A FER UNA VISITA PER QUÈ M'HO EXPLIQUEU DE PRIMERA MÀ.

    MICOS I MONES, SAPIGUEU QUE SEGUEIXO TOTES LES ACTIVITATS QUE FEU, GRÀCIES AL VOSTRE BLOG.

    ResponElimina

Si tens ganes de jugar...